Saturday 29 November 2008

The Best among Danes

Käisin eile klubis ja mängis Taani parim DJ - Trentemøller. Kusjuures tema oligi põhjus, miks üldse kodust välja läksin. Tahtsin teda kuulama minna juba kultuuriöö ajal, kuid siis oli uks 15 minutit pärast algust suletud inimeste hulga tõttu ning tookord jäi ära. Kuulsin tema kohta ühtteist head ning ka myspace'is olev muusikasampler ei olnud paha. Tema puldisoleku aeg oli meeldiv vaheldus tavapärasele klubimürale (mõtlen monotoonset ümps-ümps-ümpsi). Ta võttis klubilood ja andis neile isegi meloodia ja muid huvitavaid nüansse. Nii et DJ kohta kindlasti üks minu kõigi aegade lemmikuid.

Kuulsin täna hommikul hommikust linnulaulu. Paistab, et kevad on jälle tulnud. Väljas on üsna soe ka. See on mõneti ka loogiline, kui nüüd mõelda. Sügis tuli siin oktoobris, jõulud olid 7. novembril ja seega on aeg kevadeks küps.

Tagasitulles sattusin veel ühe huvitava fenomeni peale. Nägin, et üks auto seisis täpselt ristmiku keskel. Arvasin, et on korraks peatunud, kuid tuled olid maas ja mootor seisis. Uurisin ja autos ei olnud kedagi. Paistab, et ta oli lihtsalt maha jäetud keset ristmikku, isegi uksed olid lahti jäetud. Läheduses ei olnud kedagi. Üldse oli kõik ümberringi vaikne ja üksildane. Tekkis veidi õudne tunne, nagu oleks see stseen post-apokalüptilisest filmist, kus kogu inimkond on jäljetult kadunud. Mind valdas kõhedus.

1 comment:

Laura said...

Trentemoller meeldib mullegi, kuigi muidu hoopis teistsuguse muusika kuulaja olen.


(offtopic. See word verification, mis ta mul praegu kirjutada käsib, ajab täitsa muigele: berses)